0

Jeg prøver å finne en rimelig bil med automat til min datter. jeg har blitt frarådet å kjøpe citroen og peugeot fordi de lager dårlige automatkasser.

spurt 2013-04-28 22:32:39 +0200

Jeg prøver å finne en rimelig bil med automat til min datter. Jeg har blitt frarådet å kjøpe Citroen og Peugeot fordi de lager dårlige automatkasser. Vedkommende som sier dette er bilselger som tidligere jobbet hos Peugeot forhandler.

Tar han helt feil - eller har han rett? Ser forsåvidt etter en 307 rundt 2004 og så langt under 100.000 km som budsjettet rekker.

Mvh Stein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-07-22 10:02:07 +0200

Nei, direkte dårlige girkasser lager ikke Peugeot/Citroen. Synes 307 SW m automat er god å kjøre. Men EMG kassa er litt kranglette for en som er vant til gammeldags automat. EMG betyr noe sånt som : Elektrisk Manuell Girskifte. Denne gangen kunne det oversettes til Norsk også :) Den vanlige automatkassen til PSA gruppen trenger service i henhold til servicehandboken, og god olje. Anbefaler Castrol, Comma, og Valvoline, som jeg har god erfaring med. Total olja som PSA foreskriver er vanskelig å skaffe i Norge, få bilrekvisitabutikker som har det merket. Husk på filterbytte også!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar