0

Skiftet til sommerdekk på min peugeot 807 i går, og såg til min overraskelse at fjærene fremme på begge sider var knekt rett av nede ved festet! skal

spurt 2010-04-14 11:34:06 +0100

Skiftet til sommerdekk på min Peugeot 807 i går, og såg til min overraskelse at fjærene fremme på begge sider var knekt rett av nede ved festet! Skal dette kunne skje på en bil som ikke er 4 år enda? Har ikke kjørt ned i noen store hull, men som for de aller fleste bilkjørere så har kanskje en og annen fartsdump kommet litt brått på. Men kan det ta knekken på begge fjærene uten at jeg har merket det? Er det vanlig med lengre garanti på sånne deler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-14 14:38:41 +0100

Hei Odd. Huff, dette var ikke bra... Det er desverre ikke uvanlig at dette skjer, det er flere bilmerker som sliter med det samme. Du bør uansett få byttet fjærer så fort som mulig.

Nybilgarantien på 3 år er jo utløpt, så du får neppe dekket dette. Men prøv deg med 5 års reklamasjonsretten - og se om du får til noe der. Bertel O Steen er kjent for å være rause her, så det er absolutt håp! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger