0

Familie på 4 skal ha ny bil.var å prøvekjørte den nye peugeot 3008 1.6 diesel her om dagen og ble positvt overasket(alltid vært litt skeptisk til fran

spurt 2009-08-21 02:24:47 +0100

Hei Benny!Familie på 4 skal ha ny bil.Var å prøvekjørte den nye Peugeot 3008 1.6 diesel her om dagen og ble positvt overasket(alltid vært litt skeptisk til fransk). Virker som den er ’’godt skrudd sammen’’, lurer på din mening om verditap etter 3 år på en slik ny modell? Den kan også leveres med en AMT girkasse, noe vi vurderer hvis vi skal kjøpe. Har du noen erfaringer med AMT girkasser? Er de driftsikkre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-08-21 14:23:34 +0100

Heisann Andersen! Moro å høre at du har blitt positivt overrasket. Jeg ville ikke vært redd før å kjøpe 3008! Liker konseptet, her får du også mye bil for penga. 1,6 diesel er fin motorisering, men personlig ville jeg ligget unna AMT-girkassa. Synes det blir altfor mye rykk & napp - her kommer nok Peugeot med en mye bedre kasse om ikke altfor lenge.

Anbefaler at du tester skikkelig før du eventuelt kjøper!

Vanskelig å si så mye om verditapet, men Peugeot faller generelt over snittet. Denne tror jeg kanskje kan klare seg noe bedre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger