0

Min 2005 mod.,807 starter ikke når kulda setter inn. blir det kaldere enn 15 minus en stund, er bilen helt død. har vært 3 ganger på verksted, men de

spurt 2010-02-22 12:15:49 +0200

Hei.Min 2005 mod.,807 starter ikke når kulda setter inn. Blir det kaldere enn 15 minus en stund, er bilen HELT død. Har vært 3 ganger på verksted, men de finner ikke ut hvorfor.. De sier at det ikke er batteriet, men har byttet dynamoen. Det fungerte heller ikke. Er lei av startkabler, og stress. Det er mye elektronikk(dører, Webasto m.m), men det skal vel batteriet være dimensjonert for? Tør jo ikke å bruke Webastoen, for den bruker jo litt strøm den og. I dag er bilen inne på merkeverkstedet for 4. gang, og jeg venter i spenning. Har du noen råd? Kan man sette inn et batteri som er større for å demme opp? Skal det være nødvendig med vedlikeholdslader for å få start? Alle andre biler starter jo..Håper på svar. Dette er en super nettside!!!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-22 13:15:15 +0200

Hallo Jostein. Kjedelig sak. Det bør enkelt sak å finne ut om det er battriet eller ikke... Og jeg skjønner at du er fristet til å prøve et nytt... Når det gjelder bruk av Webasto, så sak denne skru seg av selv når batteriet kommer under en viss spenning, slik at du grantert får startet.

Hva skjer når du vrir på nøkkelen? Går motoren "rundt"? Da kan det være noe feil med glødingen.

Går den IKKE rundt og alt er helt tyst? Da er det trolig bartteri eller starteren som det er noe feil med.

Håper verkstedet finner ut av dette, og at det ikke blir for dyrt. Lykke til med praktisk bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar