0

Jeg lurer på og kjøpe meg en opel manta, men er litt usikker på dette er så lurt, i og med at det er gammle biler som gjerne har blitt kjørt litt hard

spurt 2009-05-05 01:25:25 +0200

Hei!Jeg lurer på og kjøpe meg en Opel Manta, men er litt usikker på dette er så lurt, i og med at det er gammle biler som gjerne har blitt kjørt litt hardt, men i følge salgsanonsen som er fra en privat person er bilen i bra stand, men er dette noke eg kan legge min tilitt til?Bilen ligger på autodb.no under anonse navnet 1986 Opel Manta C20XE, har du noen forslag?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-05-22 17:05:37 +0200

Hei Stig. Det meste kan jo gå galt på en så gammel bil, så her vil jeg absolutt anbefale at du tar en test på den før du kjøper. Enten hos NAF eller på et bilverkstede. En Opel-mekaniker med noen år på baken bør kunne gi deg en veldig god vurdering av om dette er et smart kjøp eller ikke. Manta er teknisk sett en enkel og ukomplisert bil, så hvis du kan skru litt selv er det gode muligheter for rimelig bilhold.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar