0

Sliter litt med min opel zafira - 2003 mod.har fått et problem. følgende ting har sluttet fungere: airkondition, vifte, varmeseter, bakrutevarme og si

spurt 2010-05-27 23:07:12 +0100

Hei Benny.Sliter litt med min opel Zafira - 2003 mod.Har fått et problem. Følgende ting har sluttet fungere: Airkondition, vifte, varmeseter, bakrutevarme og sigarett tenner.Har sjekket alt av sikringer. Både de inne i bilen og de hovedsikringene i motorrommet. Alle er hele.Har mistanke om at det er en av releene som er gått, men finner ingen steder som forteller hva de forskjellige releene er. Står tre inne på sikringsbrettet i bilen, 4 i en boks i motorommet(farge: 2 lilla, 1 orange, 1 sort) og i en anne boks i motorrommet (2 hvite, 1 sort)Har hatt en samtale med den lokale opel forhandleren i Skien, men der mente de det kun kunne være sikringsfeil eller at de måtte ha den inn og feilsøke på det.. Rele feil var helt utelukket.Er elektrikker til daglig og ser ofte at rele i elektronikk går i stykker.Har du eller noen andre tips om hva det kan være og hva de forskjellige releene går til?Mvh Tore

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-28 15:19:06 +0100

Hallo Tore.

Det er tydelig at det er en krets her som ikke fungerer i alle fall. Det er veldig vanlig at de tingene du nevner går på samme sikring, så jeg er nesten fristet til å være enig med det forhandleren din har sagt.

Det er desverre veldig vanskelig å finne oversikter over hvilke reller som går til hva, her bør man ha koblingsskjema, noe som heller ikke er lett å få tak i.

Men jeg tror allikevel at du som jobber som elektriker vil kunne klare å lete deg fram til dette!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2010-05-27 23:07:12 +0100

Sett: 337 ganger

Sist oppdatert: May 28 '10

Antall visninger