0

Har ein vectra a 2.0 -94 mod, som ikkje vil gå særlig langt lenger. noen dager før drog den ganske tungt, fekk liksom ikkje noe fart på den. seinere

spurt 2011-01-23 19:19:02 +0200

hei! har ein vectra A 2.0 -94 mod, som ikkje vil gå særlig langt lenger. noen dager før drog den ganske tungt, fekk liksom ikkje noe fart på den. seinere samme dagen begynte den å rykke, nesten som å kjøre på for høgt gir. det ga seg, men kom att noen minutter seinere. ble verre etter kvert, og til slutt måtte eg berre stoppe. trudde det var vakuum på tanken så åpna opp bensinlokket og bilen gjekk greit i noen dager. bilen var i bruk kver dag i 4 dager før motorlampa slo seg på da rykkinga begynte-igjen. og da var bilen fullstendig umulig å kjøre meir. den slutter å dra, turtallet synker, ikkje liv i gassen før du har tråkka inn clutchen, slipper clutchen igjen og bilen omtrent hopper fremover og så rykker den igjen(ikkje bare ein gang) og oppatt det samme. til slutt går den ikkje. går og da veldig ujevnt på tomgang og hoster liksom heile tida. men kver gang den rykker kjem det ikkje eksos. var ikkje filteret. bensinpumperelet var bytta for 6 mnd siden, samtidig temp.måleren, ny termostat, coil, coil-ledning, tennplugger og ledninger.før det hadde den omtrent samme galskapen over seg, men på langt nær så ille. gikk bra i noen uker, og starta tom.når den var varm. bensinpumpa virker. den er heller ikkje enkel å starte når den er varm, kan ikkje slippe gassen på noen minutter. da går den såpass at den ikkje stopper, mn er rett før den stopper når en tråkker inn clutchen,mn så sparker den liv i seg igjen. savner bilen-desperat etter svar! mvh.helen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-04 13:29:01 +0200

Jeg hadde samme problem på min gamle Vectra GT. Der var tanken tett. Har du sjekka dette?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2011-01-23 19:19:02 +0200

Sett: 107 ganger

Sist oppdatert: Feb 04 '11

Antall visninger