0

Kjører rundt i en 2008 modell opel vectra cdti, 100 hk. problemet er att rundt ca 1500 rpm, og ved litt belastning fusker bilen. dette blir verre dest

spurt 2010-09-23 16:55:43 +0200

Hei,

Kjører rundt i en 2008 modell opel vectra cdti, 100 Hk. Problemet er att rundt ca 1500 rpm, og ved litt belastning fusker bilen. Dette blir verre desto "tyngre" bilen trekker. Har nå hatt bilen på verksted 2 ganger. De har lagt inn ny software uten att det hjalp. Nå ved siste verkstedsbesøk fikk jeg skriftelig beskjed om følgende: "ujevn gange v ca 1500 rpm, dette er ikke no å få gjort noe med. Eneste er at man må ligge i ett lavere gir ved kjøring." Skal jeg godta dette? Kjenner flere som har 2008 modell av denne bilen og alle sliter med det samme. Ifølge bilkyndige er det visstnok EGR ventilen som forårsaker problemet. Er meget skuffet over den dårlige supporten Opel har vedrørende dette.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-28 05:43:00 +0200

jeg ville gått videre med den saken

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-23 01:39:55 +0200

Problemet er at for å få ned forbrukt på dieselbiler og lavere co2 må bilene stupes ned anngåande drivstoffmengde. Dette er eit turtall ein ikkje bør køyre i. Turboen er akurat i startfasen og dette merker ein i bilen med vibrasjon. Rett turtall på denne bilen er 1800- og oppover. Du bør og køyre den på turtall over dette. Ellers soter du ned ein dieseldreven bil. Idielt for partikkelfilteret og EGR ventilen. Du kan eventuelt prøve nokon som tuner og optimaliserer motorstyring. Veit at dette kan hjelpe. Verkstedet kan ikkje gjere noko da bilen er konstruert slik. Bilen har da egentlig ingen feil. 2007 mod har ikkje desse symtoma.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-23 01:43:08 +0200

Dette kan og vere noko som kalles \"kjærringstopp\". Bilen har blitt kvelt mange ganger.Oppstår ofte på skolebiler. En slitasje på kilen på drevet til tannreima på veivakselen.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-25 21:19:13 +0200

Hei,

Ettersom denne \"feilen\" ikke eksisterer på 2007 modell ( og ikke på 2006 modell heller) , er det vel noen endringer på motor eller eventuellt software som gjør dette. Veit att feilen er meldt helt tilbake til fabrikken, det har dukket opp software oppdatering som skal korrigere for dette, men uten att det har hjulpet. hilsen 2008 modell som startet temaet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2010-09-23 16:55:43 +0200

Sett: 248 ganger

Sist oppdatert: Oct 25 '10