0

Jeg kjøpte en brukt opel astra 2007 mod hos en mitsubishi forhandler i april 2010. siden den gang har jeg hatt flere problemer med bilen, nesten årlig

spurt 2013-06-01 11:10:57 +0100

Hei Benny. Jeg kjøpte en brukt Opel Astra 2007 mod hos en Mitsubishi forhandler i April 2010. Siden den gang har jeg hatt flere problemer med bilen, nesten årlig. Det første som røyk var turboen. Deretter har jeg hatt problemer med bl.a. tannstang (byttet), startmotor (byttet), motoren til selve climaanlegget (byttet) osv. Tidligere har jeg vært innom forhandleren for å få fikset noe, som da videresender meg til Opel, siden det er de som er best på Opel. I senere tid har jeg latt være å gå til Mitsubishi og heller gått direkte til Opel. Jeg føler jeg betaler meg ihjel på reperasjoner på den bilen, og jeg angrer bittert på hele kjøpet. Hvordan er det med reklamasjoner ved kjøp fra forhandler? Kan jeg kreve at Mitsubishi forhandleren betaler meg tilbake for de delene jeg har byttet (deler jeg mener burde vart mye lenger)? Håper du kan hjelpe. På forhånd takk :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-06-01 21:00:39 +0100

Er litt seint å angre etter over 3 år. Hvis det er en forhandler så kan de hende de har en eller annen bruktbil-garanti, men det er nok ikke mulig å heve kjøpet fordi de er kjipe og ting blir herpa. Isåfall er det nok tvilsomt at de går med på å tilbakebetale noe som helst når det ikke ble redegjort for gyldig garanti før reparasjonene ble utført. Det er vanlig at verksteder kjiper litt og skifter deler som ikke nødvendigvis er totalskadd. Jeg har selv brukt 10 ganger så mye på å fikse bilen som jeg ga for den, til tross for dette går den fortsatt ikke, så det kan bli mye værre. Det jeg kan anbefalle neste gang er å sjekke feilen selv og høre med flere verksteder før du skifter alt mulig. Ofte kan man om ikke fikse ting selv, finne ut hva problemet er, så man er velopplyst når man skal få noen til å fikse det. Synes ikke dette er veldig ille på en 6 år gammel bil, men å gå til merkeforhandler blir fort kostbart når det gjelder ting som i utgangspunktet ikke er slitedeler/service, men du får i det minste flotte papirer og antageligvis 3 års garanti på delene de har montert på bilen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger