0

Jeg prøver igjen, vet du har mye og gjøre og jeg synes det er supert at en fyr som deg virkelig bruker tiden din på og svare oss lesere her på broom,

spurt 2010-09-27 14:06:03 +0200

Hei Benny jeg prøver igjen, vet du har mye og gjøre og jeg synes det er supert at en fyr som deg virkelig bruker tiden din på og svare oss lesere her på broom, får håpe jeg har hellet med meg idag:). Jeg kjøpte en Opel astra F 1.6l 16v 1995 modell som hadde rullet 104000 i April/mai, har nå rullet 117000. Veldig mye var byttet av gamle eier, som regreim,vannpumpe og alt mellom himmel og jord som jeg ikke husker navnet på. Men nå har den vel så og si skjært seg, den høres ut som en trailer på tomgang, har hatt en kompis som er mekaniker til og se på det og han mener at enten er vannpumpa gått eller så er strammere til reg reima gåen, vi så et tannhjul/drev som var relativt skjevt vinklet, og reg reima hopper i dekselet alltså den er slakk.. jeg lurer veldig på om jeg skal sende bilen på verksted, eller om jeg skal selge den som delebil, er mest interisert og bare få den på verksted og fikse den så den er kjørbar igjen, Bilen går jo.. men den bråker som sagt, planen er og kjøpe noe nytt, muligens en 190E eller en eller annen volvo evighets maskin, Det jeg lurer på generelt er om du kan anbefale meg et bra og rimelig verksted som er seriøse? har vært i kontakt med 1 verksted, men de hevdet med en gang motorhavari uten og løsne på en skrue, bare av og høre på lyden.. Jeg har også vurdert chrico eller mekonomen, men chrico blir vel meget dyrt kan jeg tenke meg, noen tips til verksted? Hilsen Henrik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-27 14:11:52 +0200

Heisann. -95 modell Adstra begynner å bli gammelt, og det er ikke verd å koste på all verden mere.

Men den har grei km. stand så jeg synes du bør gi den en sjanse til! Er det "bare" enn vannpumpe eller et løpehjul, så bør du fikse den.

Dropp merkeverksred og sjekk heller Sanp-drive, Mekonomen eller et annet frittstående verksted.

Det kan også være lurt å forhndsavtele en øvre pris- slik at det ikke "baller på seg" noe det ofte gjør med gamle biler.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar