0

Det du skriver her om opel astra er ok bil dersom du sal ha et fremkomstmiddel.og ikke er bil etusiast. er jeg sterkt uenig ijeg har selv opel astra 1

spurt 2009-10-28 14:02:22 +0100

Det du Skriver her om Opel Astra er ok Bil dersom du sal ha et Fremkomstmiddel.og ikke er Bil Etusiast. Er jeg Sterkt Uenig iJeg har Selv opel Astra 1.6 16 v Sport.Og syntes det er Mye Kjøre glede og Comfor i den. dette er Min 4 Astra Min Første var en 92.Nå har jeg en Astra Sport cc . 99 Model. den er God Og Kjøre Den forige atsraen jeg hadde hadde runet 664 Km når jeg Skrotet den. Aldri opplevd Noe Problemer me de.Du skriver også at man bør være ops på Rust på Astra. Jeg har Heller ikke opplevd dette som stort problem på 99 Moedell Astra. Men ja Mye Rust på 92 Modellen jeg hadde.Men det er jo Noen da Som Bare har Bestemt seg for og Dømme Opel Nedeom og hjem.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-14 20:10:50 +0100

Dette har ingenting med å dømme noen. At du synes din Opel har gode kjøreegenskaper beror på at du ikke har kjørt noen biler som virkelig har det! Alt er relativt: Opel`en din har nok gode kjøreegenskaper og god komfort sammneliknet med en Trabant- men har du kjørt stort sett alle andre kvalitetsbiler- ta en god VW, Audi, Bmw, MB, Peugeut etc- så skjønner du raskt at bilen din er kun et fremkomstmiddel og ikke en bil du gleder deg til å kjøre langtur i! Det finnes ikke en motorjournalist eller bilentusiast i hele verden som frivillig kjører/kjøper en Opel- dessverre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger