0

Som 18-åring kjøpte jeg meg en mini one 1,6. hentet den dagen jeg fikk lappen og har aldri vært misfornøyd med bilen. da jeg nå har inntatt studentliv

spurt 2014-03-20 23:14:08 +0200

Hei!

Som 18-åring kjøpte jeg meg en Mini One 1,6. Hentet den dagen jeg fikk lappen og har aldri vært misfornøyd med bilen. Da jeg nå har inntatt studentlivet og pengene ikke alltid strekker like godt til har jeg bestemt meg for å selge den. Trodde bilen skulle være relativt lettsolgt, da den ser bra ut og er kjempemorsom å kjøre. Den har nå ligget på finn siden desember 2013, og responsen har vært relativ laber. De få som har vært interessert i bilen har vært useriøse og lagt inn såkalt "skambud".

Så til mitt spørsmål; er disse bilene generelt vanselige å selge?(ja jeg vet at det ofte har med pris å gjøre, men dette er faktisk den billigste modellen på finn) Det må nevnes at bilen ser ut som den er minst 5 år nyere enn det den er, da panser + side er nylakkert pga småriper. Slitedeler er nylig byttet, og EU-kontroll ble gjort i 2013.

Mvh Henrik Vedlegger også annonsen fra finn.no

http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-03-21 12:43:55 +0200

Heisann!

Jeg kan vel bare fastslå - nok en gang - at bruktbilmarkedet er trått om dagen.

Det er rett og slett vanskelig å selge bil nå. Nesten uansett merke og type. Mye handlet om pris. Og prisene skal nok ytterligere ned.

Når det gjelder din bil så ser jo den fin ut den. Prisen er neppe mye feil heller.

Men om du tillater så kommer jeg gjerne med noen innspill:

Jeg synes bildene dine er for små, og for mørke. Særlig hovedbildet. Man ser jo nesten ikke va dette er for noe. Her bør du ta noen nye.

Du bør kanskje også sette deg ned og forfatte en ny, bedre og litt lengre tekst. Få hjelp om du trenger. Ikke alle er fotografer og tekstforfattere.

Så må du igjen vurdere prisen, selv om den virker helt grei i utgangspunktet.

One-utgaven og 90 hk er nok ikke den mest kurante kombinasjonen dessverre. Det er liksom Cooper som på mange måter gjelder.

Håper dette var noen innspill du kan gjøre deg nytte av.

Lukke til med salget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar