0

Leste akkurat om de gode kjøpene de ansatte hos mercedes får gjøre på bilene deres og lurer på om dette er representativt for hva man kan klare å pru

spurt 2011-04-06 12:30:20 +0200

Hei leste akkurat om de gode kjøpene de ansatte hos Mercedes får gjøre på bilene deres og lurer på om dette er representativt for hva man kan klare å prute på en nybil? Blir aldri helt klok på det, men skulle jo gjerne visst, ettersom det har mye å si for hvor godt kjøp man kan gjøre. Skjønner jo at ansatte skal ha frynsegoder og er absolutt ikke misunnelig på dem for det. Men hva tror du er realistisk for en vanlig mann å få til? Hilsen kanskje snart en Mercedes-kjøper.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-06 12:30:50 +0200

Heisann.

Skjønner godt at du har lyst på en Mercedes, det er fine biler!

Det er slik at Mercedes av en eller annen grunn - som både vi i Broom og flere med oss ikke skjønner – har et ganske labert salg akkurat nå.

Men de vil svært gjerne selge biler, naturlig nok og jeg tror derfor at du kan gjøre gode Mercedes-kjøp akkurat nå. Når det gjelder artikkelen du viser til så stod det at de som kjøper med ansatte-rabatt kan spare opptil 80.000 kroner. Det tror jeg imidlertid IKKE du skal regne med som privatperson skal regne med at du får.

Mercedes salget har jo ikke stupt over natta, og du kan være sikker på at den solide importøren (Bertel O Steen) følger salget med argusøyne fra uke til uke. De har og hat også såpass lang erfaring i dette gamet og har vært med på både opp- og nedturer tidligere at de ikke mister hodet selv om det butter litt akkurat nå..

De vet helt klart at prisen på produktet må være riktig og at hvis den er høy så blir det dårlig salg. Så enkelt er det.

For en del år tilbake så innførte det ene merket etter det andre det som kalles for nettopriser. Dette gjelder fortsatt. Det betyr at det IKKE er veldig mye en forhandler har å gå på når det gjelder pris.

Fortjenesten på nye biler er lavere enn man skulle tro. Ofte er Kick-back fra forsikringsselskaper, og finansinstitusjoner samt utstyr etc som faktisk ”redder” salget av og til. Jeg husker fra min egen tidsom bilselger så var fortjenesten på en ny Hyundai Atos (som var en billig-bil) bare var drøye 5 000,- hvis du solgte til full pris…

Salgsavdelingen rundt om kring tjener mindre og mindre, men mer og mer av fortjenesten flyttes over på ettermarkedet som er verksted og delelager.

Men det er klart at jo dyrere bil jo mer fortjeneste. Dette varierer nok en god del fra merke til merke også. Hva fortjenesten på en ny Mercedes C-klasse er vet jeg ikke, men jeg tipper vi snakker 20 – 25 000 kr. kanskje.

Når du snart skal ut å kjøpe bil så anbefaler jeg å hente inn tilbud på samme bil fra frlere forhandlere – for så å sette disse opp mot hverandre. Det er en ganske effektiv måte å sikre seg selv et godt kjøp på.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar