0

Er gift og har 2 barn på 4 og 6 år. kjører nå 05 vw touran diesel og har vært fornøyd nok med den egentlig. har ikke lenger behov for barnevogner og f

spurt 2009-06-30 21:08:59 +0200

Hei Benny.Er gift og har 2 barn på 4 og 6 år. Kjører nå 05 VW Touran diesel og har vært fornøyd nok med den egentlig. Har ikke lenger behov for barnevogner og føler at nå er det på tide med ny bil.Har sett på Audi A4 Avant Quattro, synes den er veldig fin. Har da noen spørsmål: 1: Hvordan passer den til famile på 4 tror du? 2: Er den stor nok? 3: Hva bør jeg velge av ekstrautstyr mener du? 4: har ikke hatt 4 hjulstrekk før...er det stor forskjell med og uten? 5: Er veldig usikker på om jeg skal velge diesel eller bensin.....Setter stor pris på svar fra deg:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-14 19:48:29 +0200

  1. Den er nok helt grei når det gjelder plass, men det kan være små problemer på lengre turer hvis dere skal ha med mye.
  2. den er nok stor nok, men den kunne vært større. anbefaler også VW Passat. spør om prøvekjøring hos din nærmeste forhandler og pakk den med alt det dere kunne tenke å ha med på en tur.
  3. skinnseter, dab radio, navigasjon hvis du trenger, piggdekk.
  4. Det er stor forskjell på to og firhjulstrekk. Firhjulstrekkeren har en god del bedre på norske vinterveier, problemet er at vanlig A4 er ganske lav, så hvis du trenger veldig god framkommelighet så er nok Q5 og A4 Allroad å ambefale. hvis du har greid deg med tohjulstrekk på touaraen så vil du nok ikke ha problemer med å velge to hjulstrekk på A4 heller.
  5. Det luresete er nok å velge diesel. den er enklere å selge i tillegg så blir kombinasjonen bensin og quattro ganske dyr. hilsen Bjarne-Arne-Hansen
rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger