0

Skal være kjapp, vet du har mye å svare på. jeg er 19 år, skal kjøpe første bil, elsker biler, elsker andres oppmerksomhet rundt biler, å hater dritbi

spurt 2011-03-27 23:44:41 +0100

Skal være kjapp, vet du har mye å svare på. Jeg er 19 år, skal kjøpe første bil, elsker biler, elsker andres oppmerksomhet rundt biler, å hater dritbiler... så jeg lurte på er dette potensielle kjøpet katta i sekken? http://www.finn.no/finn/car/used/obje... jeg er klar over DYRE deler. på forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-28 12:41:28 +0100

Heisann!

Dette er et skikkelig fett jern av en bil. Prisen er heller ikke ille, og bilen er nok slik sett ikke noen tapsbombe i utgangspunktet.

Men jeg synes å lese litt mellom linjene i denne annonsen at denne bilen kanskje trenger litt kjærlighet og oppmerksomhet. Og som du selv er inne på dette koster fort MYE gryn hvis du må begynne å koste på. Det er som regel en grunn til at en bil er et kanonkupp…

Jeg har ikke noe problem med å forstå at denne bilen appellerer til følelsene dine etter å ha lest beskrivelsen av deg selv i spørsmålet ditt.

Det er helt klart en bil jeg ville sjekket svært nøye før jeg hadde kjøpt den. Få pris på hva lakkering og skaden på forskjermen koster. Sjekk også forstilling og bremser nøye. Hva med servicehistorikk og EU-kontroll. Sjekk priser nøye og sett opp et budsjett / oversalg på hva det vil koste å få den i den standen du vil ha den evt. med nye felger dekk etc.

Hva klarer du å fikse selv og hva må du sette bort – det har også mye å si. Hellakkering av en CL er liksom ikke noe man gjør på tunet hjemme en sommerdag… Det bør gjøres skikkelig.

Jeg tror et en telefon til forsikringsselskapet også er lurt – neppe billig å forsikre denne for en 19 åring.

At en 5-liters V8-motor på godt over 300 hk behøver jeg neppe å fortelle deg ;-)

Hvis det viser seg at bilen er hel, pen og i god stand så er jeg ikke redd for å anbefale kjøp, for som sagt - dette er ei feit børse!

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger