0

Ar en mercedes b-klasse med lamell takluke. hatt en del trøbbel med innsig av vann. idag vasket jeg den i maskin for første gang etter rep., og vannet

spurt 2010-01-14 18:24:49 +0200

HeiHar en Mercedes B-klasse med lamell takluke. Hatt en del trøbbel med innsig av vann. Idag vasket jeg den i maskin for første gang etter rep., og vannet fløyt. Ringte verkstedet og de sa nå, etterat jeg har vært eier av bilen i nesten tre år,og etter mange gangers vask i maskin, at den type tak ikke skulle vaskes i maskin. Hva gjør jeg nå?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-21 21:32:45 +0200

De har rett at de typen tak ikke skal maskinvaskes. Egentlig Skal ingen biler maskinvaskes mere en max en gang per år. Om våren. Helst etter påske da de slutter å salte veiene og det meste av salte er borte fra veiene. ellers MÅ bilen håndvaskes grundig, gjerne i selvvask anlegg. Det er best for lakken. Og du får bilen reinere da. Har du stoff interiør er vel dette ødelagt nå. Dette dekkes uansett ikke av reklamasjon eller garanti siden dette er en åpenbar bruker feil. Husk neste gang du vasker bilen og tenker på maskinvask pga at dette er litt enklere for deg. Maskinvask bør kun brukes til underspyling. Kjøp deg heller noen svamper og litt blipleie midler neste gang pluss å dra til en selvvask hall. Dette er jo også mye billigere. Vasker bilen min for 40-50 kroner jeg. Hender det blir 60 om jeg tar det veldig grundig med wax.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger