0

Har nettopp vært på verksted og skiftet til vinterdekk. verkstedeieren bemerker at en av støtdemperne foran lekker litt og at begge må skiftes. koser

spurt 2011-10-23 11:38:08 +0100

Hei. Har nettopp vært på verksted og skiftet til vinterdekk. Verkstedeieren bemerker at en av støtdemperne foran lekker litt og at begge må skiftes. Koser ca 5300. Saken er den at bilen nylig har vært på Naf-test(april). Der bemerket de at bakre støtdempere måtte skiftes, noe jeg også gjorde. Det ble ikke nevnt noe om støtdempere foran. Jeg er redd for at verkstedet foreslår utbedringer som kanskje strengt tatt ikke er nødvendige og som jeg ikke har mulighet til å overprøve. Er det farlig å vente et års tid evt? Jeg skal ha bilen Eu-godkjent til enste år og kan kanskje vente?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-05 23:00:55 +0100

Det er ingen fare forbundet med å kjøre med disse demperne. Uansett så kan du sjekke funksjonen til demperne selv ved å \"gynge\" fronten på bilen kraftig, Når du slutter å \"gynge\", skal bilen bare gynge en gang før den roer seg.

Synes prisen for bytte var svært høy, men nå har jeg lite erfaring med Mercedes A- klasse ... Igjen vil jeg si at det ikke er farlig hvis demperne skulle \"gå istykker\" under kjørin (Noe som er svært uvanlig), men du vil merke at bilen blir litt \"rar\" å kjøre, samt at vannplaningstendensene kan bli forverret og på sikt vil dekkene bli fortere slitt

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-02-04 00:58:46 +0100

Har akkurat byttet på min A klasse, og da kjøpte jeg 2 nye komplette fjærbein SACHS orginal. Samt nye fjærer foran orginal, og byttet fjærbeinslager samtidig (noe som er svært viktig å gjøre på A klassen når du skal bytte dempere!) Komplett kostet dette rundt 4000kr! Ikke kjøp deler fra verksted! spør på mercedesforum eller klubber hvor dette lønner seg å kjøpe! Fremdempere er veldig lett å bytte på disse bilene, faktisk verre bak pga dårlig plass bak.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger