0

Har en 270 cdi med luftfjæring , luftfjæringen har kolapset bilen ligger helt nede på ene siden, hva bør jeg gjøre koster vel mye og reparere /bytte.

spurt 2010-12-15 22:41:54 +0200

Hei har en 270 cdi med luftfjæring , luftfjæringen har kolapset bilen ligger helt nede på ene siden, Hva bør jeg gjøre koster vel mye og reparere /bytte....lønner det seg og kjøpe fra hogger og tror du det lønner seg, er det noen som er spesialister på rep av luftfjæring ??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-18 01:36:09 +0200

Se her: er det en W211 ? Hadde slik feil på begge Airbelgene bak , Ekspansjonstanken som er forbundet med en 20mm gummislange til Airbelgen, ligger midt under bilen og korroderer der slangen går inn på tanken . Ta av denne slangen og gjør rent,sett på en ny Luftslange av god kvalitet (må tåle trykk på 10-11 PSI) og bruk skikkelige slangeklemmer når du setter dette sammen. Eventuellt få noen Mercedes kyndige til å hjelpe deg. Airbelgene selges komplett med ekspansjonstank for den nette sum av kr 8500 pr stk, men etter det jeg har hørt er det sjelden selve Airbelgen ryker. Har hørt det kan være problem med Airbelgene fremme også, men har ikke selv erfart dette. Leste på et forum det skal finnes reperasjonskit til de fremre Airbelgene. Ellers kan lekkarsjer føre til at luftkompressoren til Airmatic systemet feiler hvis du kjører lenge med lekkarsje i systemet. Svikter kompressoren vil hele bilen bli lav på alle 4 hjulene, Kompressoren fåes kjøpt for ca kr 2500 ny, men byttes denne må du samtidig bytte releet som styrer strømmen til kompressoren.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar