0

Og takk for en god spalte. vi kikker på bruktbil om dagen fordi vi trenger mer plass og hadde siktet oss inn mot nissan primera eller mazda 6 stasjon

spurt 2010-12-13 12:38:53 +0200

Hei og takk for en god spalte. Vi kikker på bruktbil om dagen fordi vi trenger mer plass og hadde siktet oss inn mot Nissan Primera eller Mazda 6 stasjonsvogn. Fått anbefalt dem fordi det er gode biler som ikke koster skjorta brukt. Så dukket det plutselig opp en annen bil som vi har mer lyst på men som vi er litt usikre på. Mazda Tribute er navnet og det er en SUV som tydeligvis ikke er så kjent. Vi sitter høyere og så er det veldig interessant med 4-trekker, vi bor langt nord med lange og ekle vintre. Er det en bil du anbefaler dette? Den vi ser på er 2001-modell og pris rundt 110 000 kroner.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-13 13:02:49 +0200

Heisann. Tribute er en av de litt "glemte" bilene på bruktmarkedet. Ikke fordi den er dårlig, men fordi den falt litt mellom stolene da den kom og salget tok seg aldri skikkelig opp. Litt skyldes nok også at Mazda her hjemme hadde kjempesuksess med 6 da den ble lansert, da ble det ikke så mye fokus på å pushe Tribute. På bruktmarkedet er det nok sånn at veldig få søker på denne bilen i forhold til langt mer kjente modeller som Toyota RAV4, Honda CR-V osv. Dermed kan du også gjøre svært gode kjøp.

Tribute er en god del større og rommeligere enn f. eks RAV4 uten at den dermed er noen storbil. Men for en vanlig familie bør plassen rekke bra. Dette var opprinnelig et samarbeidsprosjekt med Ford, men jeg mener å huske at det er Mazda som står for det meste av mekanikken. Tror også den er basert på siste generasjon 626. Ikke det mest spennende opphavet en bil kan ha, men det lover godt for kvaliteten.

Jeg har hørt om svakheter på bakruteviskeren, sjekk at den er i orden og gjør jobben sin. Sjekk også litt nøye bremsene. Og dessverre kan rusten også ha begynt å komme på en såpass gammel bil. Servicehistorie og god oppfølging av tidligere eiere er en stor fordel, da kan dette være et veldig smart kjøp. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar