0

Jeg har en mazda 626 88 mod 16v og jeg får ikke start på den, sist jeg brukte den satte jeg den bare ifra meg også tusla jeg inn i butikken, når jeg k

spurt 2010-12-03 04:46:11 +0200

Jeg har en mazda 626 88 mod 16v og jeg får ikke start på den, sist jeg brukte den satte jeg den bare ifra meg også tusla jeg inn i butikken, når jeg kom ut igjen starta den ikke, nå har jeg fått mange folk til å se på den, og jeg har bytta endel ting på den. som foreksempel coil, tennplugger, fordelerlokk, tennpluggledninger. men den vill forsatt ikke starte, jeg/vi har sjekka om den får gnist noe den ikke får. har sjekket hvor mye volt den får på forsjellige steder på bilen, ut ifra coilen og bak fordelerhuset får den rundt 7 volt, mens inne i fordelerhuset får den 0. men siden det er blitt byttet så masse på bilen allerede så vill jeg bare vite hva du trur feilen kan være. siden jeg er en ung gutt med ikke ræva full av penger =)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-03 13:16:27 +0200

Det blir jo bare en rå-tipp, men jeg tror det er stor mulighet for at det er tenningsmodulen din som er defekt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger