0

Benny, eg har ein rx8 prosjekt som eg skal ha klar til neste sommer, mene eg har lest litt om turbo og sånt på di bilane, og eg lurte på om det finst

spurt 2012-05-09 16:34:28 +0100

Hei benny,

Eg har ein rx8 prosjekt som eg skal ha klar til neste sommer, mene eg har lest litt om turbo og sånt på di bilane, og eg lurte på om det finst ein enkel måte å få godkjent med turbo? eg har ein 192 hk motoren, og eg vil ha den opp til 231 hk med turboen, vet du om det finst noen spesielle regla eg må følge opp får å få godkjent den med turbo?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-05-15 13:58:26 +0100

Hei! Det beste du kan gjøre er å ta kontakt med Biltilsynet og konsultere teknisk avdeling der, FØR du setter i gang. De er en del enklere å ha med å gjøre hvis de får vite om det i forkant.

Generelt sett vil du være nødt til å oppgradere til H.O varianten sin spec på bremser og understell for å få dette godkjent, men selv da kan du få problemer med å godkjenne dette. Ta kontakt med nærmeste biltilsyn for nærmere info.

PS: Mazdaforhandlere har som regel en eller to flinkiser på verkstedet som kjenner noen som kjenner noen som har hørt om noen som har tenkt på noe lignende, så ta deg en tur dit, og forhør deg med de "yngre" mekanikerene.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger