0

Leser med stor interesse mye av det du skriver.et spørsmål ang mazda rx-8 (gjelder kanskje andre biler også):det legger seg en del rust på bremseskive

spurt 2012-04-11 12:28:53 +0100

Hei Benny. Leser med stor interesse mye av det du skriver. Et spørsmål ang Mazda RX-8 (gjelder kanskje andre biler også): Det legger seg en del rust på bremseskivene når bilen ikke er i bruk og står ute. (Ihvertfall i Bergen) På selve skivene forsvinner rusten når bilen blir kjørt, men helt nede i "roten" på felgene blir det liggende og det ser ikke særlig pent ut. Er det noe som går an å gjøre med dette, eller må jeg bare leve med det. Litt kjipt når resten av bilen er helt strøken.

Mvh Frode Pedersen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-05-15 13:53:00 +0100

Hei Frode! Flott bil du har! Dette gjelder dessverre alle biler, og er vanskelig å gjøre noe permanent med. Det du kan gjøre er å kjøpe en skikkelig god varmebestandig lakk, som du legger på med pensel/kost. Det fins en del slike produkter på bilrekvisitaforhandlere, men vær sikker på at du får noe som tåler temperatursvingningene du har på bremseskivene dine! Din lokale forhandler av slikt utstyr kan tipse deg om grunning og forbehandling av skivene før du legger på lakken.

PS! Ikke ta av skivene når du gjør dette, da de skruene som holder dem på plass, har en lei tendens til å bli ødelagte, og må borres ut. I tillegg så må du passe på å ikke legge lakk på anleggsflaten til felgene, da kan du risikere å få ubalanse.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger