0

Kjære benny..jeg har noen spm rundt montering av repsettet til bremsecalippern. det er pakningsdelen jeg sliter med.. det er noen pakkninger jeg ikke

spurt 2011-03-02 12:46:15 +0200

heisann kjære benny..

jeg har noen spm rundt montering av repsettet til bremsecalippern. det er pakningsdelen jeg sliter med.. det er noen pakkninger jeg ikke helt skjønner hvor skal. det som fulgte med i det settet er : støvhetta som skal over stempelet,liten o-ring, en større o-ring som ligner på støvhetta. ny lufteskrue.

har skjønt den støvhetta og lufteskruen. åpenbart lett

men hva med resten av settet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-02 12:54:10 +0200

Heisann! At bremecalipterene setter seg er en ganske vanlig feil på flere biler, og også på Mazda.

Det du kaller for "den store O-ringen" er antakelig pakningen som sitter på selve bremse-stempelet i calipteren. Den lille O-ringen er jeg litt usikker på...

Vanskelig å si uten å se delene. Men jeg vil tro du finner ut / ser hvor den skal når du demonterer dette.

Det du også må være litt oppmerksom på er at det faktisk IKKE er lov å gjøre denne jobben selv. Og er du usikker så bør du faktisk sette bort dette til et egnet verksted.

Jeg anbefaler deg å gjøre dette.

Skru av og på calipteren derimot har du lov til.

Lykke til med nye og god bremser etterhvert!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-03-02 13:02:37 +0200

hmm.. rart.. jeg hadde nemlig en mekaniker å så på bilen igår,men har liksom glemt hva han sa jeg skulle gjøre :( lenge leve glemskheta :)

jeg har demontert hele calippern, å jeg finner liksom ikke den \"store o-ringen\". hmm.. dette var rart syns jeg.. men takk for at du svarte på spm mitt :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar