0

Jeg vurderer å kjøpe en brukt freelander 2,men er litt i tvil på bilens kvalitet etersom forgjengeren ikke var særlig bra. vil kjøp av en freelander 2

spurt 2012-04-11 08:23:39 +0200

Hei! Jeg vurderer å kjøpe en brukt Freelander 2,men er litt i tvil på bilens kvalitet etersom forgjengeren ikke var særlig bra. Vil kjøp av en freelander 2 gi et dyrt bilhold i forhold til utgifter på service, vedlikehold og reparasjoner? Er det noe jeg bør være spesielt oppmerksom på ved kjøp av en brukt freelander2? Vet du om det snart kommer en ny modell av freelander2? mv Thomas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-04-11 12:41:07 +0200

Heldigvis er disse MYE bedre enn første generasjon. det skal for så vidt ikke så veldig mye til De første bilene var jo rullende katastrofer - og noe av det mest elendige som noen sinne har blitt lagd av biler i moderne tid, så jeg forstår din skepsis.

Freelander II er en helt annen bil og selv om den kanskje ikke kan måle seg med foreksempel Subaru Forester og andre japser i driftsikkerhet, så er ikke den en bil jeg fraråder å kjøpe. Snarere tvert i mot. Den har absolutt noe av det litt små-arokratiske og typisk britiske ved seg som man kanskje må være litt viderekommende interessert for å fange opp.

Bår det er sagt så er dedt absolutt ikke noe problem å finne andre SUV-er med minst like god plass, lavere pris og kanskje et noe bedre rykte. Honda CR-V, Mitsubishi Outlander, BMW X3 er eksempler på aktuelle konkurrenter til Freelanderen.

Freelander II fikk også mye ros av en samlet motorpresse da den ble lansert. Bilen begynner å dra på årene nå og kan oppleves som litt gammeldags, kanskje. Den var ikke akkurat full av innovative nyvinninger da den kom heller. Innvendig er den heller ikke noe orgie i plass.

Prisene her blitt humane etter hvert, bilene har både stil og sjarm og ikke minst har de - i kjent Land Rover-stil - et godt firehjulstrekksystem og rå framkommelighet. Utenfor veien så kjører den regelrett i fra de aller fleste.

Du er jo tydeligvis litt inneforstått med hva du går til, så finner du en fin og velholdt bil med god servicehistorikk, kanskje bare en entusiast-eier og fersk EU-kontroll så anbefaler jeg kjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar