0

Jeg skal kjøpe meg min første suv. tidligere har jeg kjørt bmw 7-serie, mercedes s-klasse, og da vi fikk unger kjøpte vi oss en r-klasse. da det var

spurt 2010-04-27 19:05:58 +0100

Hei Benny!Jeg skal kjøpe meg min første SUV. Tidligere har jeg kjørt BMW 7-serie, Mercedes S-klasse, og da vi fikk unger kjøpte vi oss en R-klasse. Da det var tid for å bytte ut R-klassen, kjørte jeg E-klasse og BMW 5-serie i 7 år før vi byttet til Volvo XC70. Jeg har drevet å skiftet litt mellom XC70 og Audi Allroad de siste 3 årene. Nå vil jeg ha en stor SUV i premium segmentet, og syntes det kunne høres spennede ut med en engelsk SUV. Jeg er en fyr som har to tvillinger på 16 år, en gutt og ei jente. Gutten er blitt like stor som faren sin så vi trenger litt plass. Jeg er ca 188 cm høy, så plassen bak blir litt liten i en vanlig STV. Driver å ser litt på Range Rover, og Range Rover Sport. Jeg lurer derfor på hvor stort bagasjerom det er i disse bilene. Jeg er litt redd for at RR Sport blit for liten, men har hørt den har litt bedre kjøreegenskaper enn en "vanlig" RR. Stemmer dette? Jeg har også prøvekjørt den nye Disco 4, den er det plass nok i. Bør jeg kjøpe engelsk SUV, eller er det bedre med tysk? Fint om du kunne svare meg, på forhånd takkPetter

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-28 14:47:38 +0100

Hei Petter. Det stemmer nok at RR Sport har hakket hvassere kjøreegenskaper hvis det er de sporty egenskapene du er ute etter. Men en vanlig RR er slett ikke dum den heller, og ikke minst så byr den på bedre plass og noe mer komfort enn en Sport.

Å kjøre RR er litt livsstil. Du er nok allerede kjent med at kvaliteten kan være noe ujevn, men når det er sagt så har de blitt utrolig mye bedre de siste årene. Jeg har veldig sansen for disse bilene, og skulle gjerne hatt en selv.

Og det er jo ikke til å komme i fra at Tyske biler innimellom også har noen problemer, men at den generalle kvaliteten kanskje er et lite hakk høyere tross alt. Men så var det dette med livsstil og image, da... Der er etter min mening RR uslålig.

Hva du velger kommer an på hvem du vil være...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger