0

Jeg har en land rover discovery 97 modell som jeg har kjøpt ny fjernkontroll til sentrallåsen og startsperra, men jeg får den ikke til å virke. jeg h

spurt 2010-03-06 18:49:28 +0100

hei jeg har en land rover discovery 97 modell som jeg har kjøpt ny fjernkontroll til sentrallåsen og startsperra, men jeg får den ikke til å virke. jeg har prøvd å følge noen innstrukser som jeg fikk fra forhandleren men det virket ikke og i tilleg sluttet den gamle å virke.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-18 12:55:06 +0100

Jeg har hatt 1997 modellen (V8) siden den var ett år gammel og erfart at det ikke er mange forhandlere som vet hvordan denne bilen er skrudd sammen. Hvis du fremdeles ikke har fått hjelp for dette problemet råder jeg deg til å kontakte LR forumet. Der er det mange entusiaster som er oppdatert og som vet hvor du skal henvende deg.

Hvis jeg kun skulle ha brukt merkeverksteder til bilen min hadde den for lengst vært kondemnert. Det er en kjempeflott bil i forhold til de fleste plastbilene som går/produseres i dag. MVH Pensjonert bestemor

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger