0

Jeg har akkurat bestilt meg en ny discovery 4 varebil 3.0 tdv6 hse med alt av utstyr (sort/sort med mørke ruter). driver et firma og kjøper den på f

spurt 2009-11-06 18:29:25 +0100

Hei Benny! Jeg har akkurat bestilt meg en ny Discovery 4 varebil 3.0 TDV6 HSE med alt av utstyr (sort/sort med mørke ruter). Driver et firma og kjøper den på foretaket med momsrefusjon. Spørsmålet mitt er : har et ønske om å bytte til ny varebil hvert år, og sånn sett tape minimalt på det. Vet du hvordan myndighetene stiller seg til dette, kan man "lovlig" kjøpe ny bil med full momsrefusjon hvert år, eller er ikke dette helt stuerent? Har forhørt meg flere steder, men får forskjellig svar overalt - virker som om dette går på skjønn?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-16 12:42:09 +0100

Hei, Jeg mener du må eie bilen i 8 mnd for å få full refusjon. Etter dette skal du kunne bytte bil og få ny refusjon.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-30 00:01:45 +0100

Råtøff bil du har kjøpt! Har selv hatt samme problemstilling, men oppdaget at innbytteprisen etter ett år også er lagt så lavt at momsrefusjonen ikke får like stor effekt som du skulle ønske. Dette kommer av at varebiler stort sett blir kjøpt av firmaer, og disse firmaene har jo også momsrefusjon hvis de heller velger en ny bil istedenfor å kjøpe din. Det er kun hvis ventetiden på ny bil er svært lang at bruktbilprisen holder seg greit slik at løsningen din vil lønne seg. Da vil noen firmaer heller kjøpe nesten ny bil og få den med en gang enn å vente 8-9 mnd. på ny bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger