0

Har en landrover freelander 1,8 l bensin 1999 modell hvor det er et kjølevæskeproblem at væske kommer i olje pga at landrover har produsert en motor

spurt 2009-11-09 12:52:25 +0100

hei har en landrover freelander 1,8 l bensin 1999 modell hvor det er et kjølevæskeproblem at væske kommer i olje pga at landrover har produsert en motor som som er dårlig og aldri skulle vært laget. Kombinasjonen motor aluminiumsblokk og sylindervegg i stål og visstnok manglende o-ring eller pakning mellom sylindervegg og motorblokk gjør at når slitasje oppstår at det blir lekkasje og ofte motorhavari. Lurte på om du har noe greie på om noe verksted som har peiling på og bygge om eller hvordan jeg kan sjekke hvilken motor som kan gå rett på girkassa men som ikke kommer fra landrover......feks motor fra honda toyota eller nissan etc og lurte også på om du vet hva slags garanti de som har kjøpt ny freelander får på motor? 1år?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-09 13:07:11 +0100

Hei Benjamin. Du er nok desverre ikke den eneste som har opplved dette. Synd at motorene (1,8-liter bensin) er så dårlige, for bilen er i utgangspunktet veldig kul - og har mye ved seg.

jeg har aldri hørt om noen motor som passer "rett i hølet" her - men om du skulle finne ut av det, så vil jeg svært gjerne høre i fra deg!

For å reparere den motoren du har (som tross alt, nok er det enkleste og billigste) så er verkstedet til Motorpool i Bærum kanskje de i landet som har mest kompetanse på akkurat dette.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger