0

Skal ha meg "jaktbil" dvs en bil med 4wd og litt bakkeklaring. den bør også ha minst 3 seter, og nesten være gratis ;)har sett på og vurdert kia sport

spurt 2011-10-06 20:29:05 +0200

Hei Benny Skal ha meg "jaktbil" dvs en bil med 4WD og litt bakkeklaring. Den bør også ha minst 3 seter, og nesten være gratis ;) Har sett på og vurdert Kia Sportage, men har også oppdaget som du skriver, at motorene på disse er mildt sagt svake. Vet du om motorkvaliteten har blitt bedre på senere modeller, og i såfall når?

Ang. frostvesker som en annen her spurte etter. På min gamle franske bil er frostvesken gul/grønn, nesten selvlysende. Er det type rød eller blå, eller er det en 3 type?

mvh Trond

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-06 21:54:42 +0200

Høres ut som du har en Citroen med hydropneumatisk fjæring og har bare sett beholderen for hydraulikkoljen... den er akkurat så gulgrønn som du beskriver men har ingen funksjon i motoren. Frostvæsken befinner seg i en annen tank i motorrommet og er nok rød eller blå som alle frostvæsker bør være.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-10-08 22:15:57 +0200

Takk for at du prøvde å hjelpe, men jeg er såpass oppegående at jeg vet forskjell på kjøleveske og hydraulikkolje.... Jeg har en Renault. og \"orginal\"-frostvesken på den er gul/grønn...

mvh Trond

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar