0

Jeg har i dag vært å prøvekjørt en helt ny kia sportage. dette var 1,7l 2wd. det var etter å ha lest testen din at jeg fant ut at jeg måtte teste kia,

spurt 2011-01-25 16:56:28 +0200

Jeg har i dag vært å prøvekjørt en helt ny Kia Sportage. Dette var 1,7l 2WD. Det var etter å ha lest testen din at jeg fant ut at jeg måtte teste Kia, ser du :) Fra før har jeg prøvekjørt Huyndai ix35 og BMW X1. Jeg ser nå bort fra X1 da den er såpass mye dyrere. ix35'en likte jeg godt, men jeg må innrømme at jeg falt veldig for Sportagen og vurderer sterkt å bestille den. Da blir det 2 liter diesel, manuell med Exclusive pakka, akkurat som du anbefalte. Riktignok hvit i fargen :) MEN - jeg har lest litt om de eldre Sportagene og det er mye skremmende lesning, bl.a. http://www.tv2underholdning.no/broom/...

Har folk fått nok erfaring med den nye slik at man vet hva/om der er noen problemer? Leste på en russisk side om problemer med radiator samt dukk i lyktene på en 2010 model. Noe du vet om? Dersom valget står melloom Sportage og ix35, hvilken ville du gått for?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-20 14:52:08 +0200

Jeg tror ikke kia er noe dumt valg, særlig pga 7 års garantien. Dugg i lyktene er ett vanlig problem på altfor mange biler, men her får du jo byttet lykter gratis i 7 år. Samme gjelder forøvrig radiatoren og. Kjøp deg en kia og du blir nok veldig fornøyd, og du er det problemer så selg den etter 5 år så får kjøper 2 år garanti på baken også! Denne kommer til å ha lavt verditap pga garantien.

Mvh IKKE BENNY

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar