0

Jeg tenker litt på å kjøpe meg en elbil. jeg har to små barn, og kewet buddy er en treseter til en pris jeg kan leve med. jeg ønsker jo å spare miljø

spurt 2009-11-18 14:25:20 +0100

Hei Benny. Jeg tenker litt på å kjøpe meg en elbil. Jeg har to små barn, og Kewet Buddy er en treseter til en pris jeg kan leve med. Jeg ønsker jo å spare miljøet for mine etterkommere, og så må jeg innrømme at det ser fristende ut å kunne kjøre i kollektivfeltet. Men det er et par ting jeg lurer på med elbil. Hvordan er rekkevidden? Kjører rundt 30 kilometer om dagen, har en Opel Astra til langturer. Og så tenker jeg litt på trafikksikkerhet. Er de like trygge som en vanlig småbil? Kjører jo ikke så fort da.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-05 11:30:13 +0100

Skal du frakte barna i bilen så hold deg unna denne. Av el bilene er det kun Nissan Leaf som gjør det bra i kollisjonstester og som jeg kunne fraktet mine barn i. Aldri i verden om jeg hadde fraktet mine barn i disse små el bilene! Skal du i hovedsak bruke bilen med barna i så kjøp noe større og tryggere, noe annet er bare dumt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger