0

Jeg har lenge hatt lyst på en jeep wrangler, men jeg ønsker å forhøre meg litt om den, før jeg eventuelt går for innkjøp av en;er det italienske vm mo

spurt 2014-02-06 12:37:16 +0100

Hei Benny. Jeg har lenge hatt lyst på en Jeep Wrangler, men jeg ønsker å forhøre meg litt om den, før jeg eventuelt går for innkjøp av en;

Er det italienske VM motorer som sitter i Wrangler? Er det noen svakheter med denne motoren? Kjenner du til andre svakheter på bilen generelt? Burde man heller velge Commander med Mercedes-motor?

På forhånd takk for svar!

Mvh KS

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-06 13:47:29 +0100

Har en kompis som jobber med Jeep og han anbefaler ikke Commander. Det har litt med kvalitet og ikke minst annenhåndsverdi. VM motorene har vært litt opp og ned men i all hovedsak bra. Service og vedlikehold er nøkkelord. Ser det bra ut så ingen problem. Wrangler og Commander er og to veldig forskjellige biler så litt etter hva du skal bruke den til og hvor du skal kjøre kan Commander være ok men vær beredt på at alt kan skje.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger