0

Og takk for utrolig fine sider og din kunnskap!!jeg trenger en ny bil nummer to, og har egentlig lyst på en jeep cherokee, 2,5 l. årsmodell rundt 200

spurt 2010-05-25 01:44:57 +0200

Hei og takk for utrolig fine sider og din kunnskap!!Jeg trenger en ny bil nummer to, og har egentlig lyst på en Jeep Cherokee, 2,5 L. Årsmodell rundt 2000. 4 hjulstrekk kan jeg nok klare meg uten, tror jeg. Jeg skal ikke trekke tunge hengerlass, men litt tilhenger blir det nok. Noe kjøring i jobb sammenheng, dog uten tilhenger.Det jeg lurer på er om jeg "går i ei felle" hvis jeg kjøper en Jeep Cherokee, jeg kanskje egentlig ikke trenger, men allikevel har så lyst på... Burde jeg heller kjøpe en "japaner"? I såfall tenker jeg på en Mitsubishi Galant, rundt 2000 modell her også."Fornuft og følelser" er ikke lett, synes jeg... Jeepen er vel i mine øyne mer følelse og Mitubishien er fornuft, selv om Mitusbishi Galant utseende appelerer til følelser. Det jeg lurer på er om du kan svare på om det kan kan kombineres et fornuftig bilhold med en Jeep Cherokee? Håper på et fornuftig og følelsesladet svar :-))Hilsen A. E.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-26 15:11:38 +0200

Heisann! Vi prøver.

Galant er helt klart det fornuftige valget. En pen og god bil. Men ikke veldig spennende. Helt klart den vu velger med hodet.

Cherokee med diesel er risikosport. Finn for all del en pen og velholdt bil med BENSINMOTOR. Du får uansett et dyrere og mere risikabelt bilhold med denne. Men det er jo en ganske tøff bil da. Velger du med hjertet så går du for denne.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar