0

Jeg har kommet over en mellomstor suv som har blitt oversett av mange, jeep patriot. vanskelig å finne noe info på denne bilen siden få har hatt den.

spurt 2014-01-02 21:09:50 +0200

Hei Benny!

Jeg har kommet over en mellomstor SUV som har blitt oversett av mange, Jeep Patriot. Vanskelig å finne noe info på denne bilen siden få har hatt den. Så du er mitt siste håp! hvordan er denne? Er den veldig skummel å kjøpe? hørt mye rart om jeep så derfor har jeg ikke slått til enda..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-04-01 00:42:11 +0200

Hei! kjører selv Jeep Patriot og må si jeg er veldig fornøyd. VW motoren som sitter i bilen er både kvikk og pålitelig. Hadde selv noen tanker om å kjøpe jeep, som er et relativt ukjent merke for oss nordmenn, men kan enda ikke finne noe å utsette, bortsett fra at interiøret kunne vært noe mer forseggjort. 4wd system som funker bra. Helt fantastisk lydanlegg. Min forrige bil, Nissan X-Trail er som traktor å regne i forhold. Da den ikke kunne tilby i nærheten av samme kjørekomfort. Også morro med en bil man sjelden ser langs norske veier.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar