0

! vurderer å kjøpe patriot 09 mod. men finner få tester av den. har dere planer om å skrive litt om den?

spurt 2009-07-27 14:04:58 +0200

Heisann ! Vurderer å kjøpe Patriot 09 mod. men finner få tester av den. Har dere planer om å skrive litt om den? Finner mange artikler på 07 modellen men har selv lest at interiør er forandert pluss at den er mer støy isolert nå enn tidligere.- Lurer også på Common Rail motoren som sitter i denne bilen. Dette er jo den som sitter i outlander og har hørt at de drikker en del olje. Stemmer det? - Kunne også evt. tenkt meg noen sånn All Terrain dekk på denne. Hva er evt. største dekke man kan sette på en slik bil? Ser også at den amerikanske modellen har annen støtfanger en den norske (ikke så lav og ligner mer på gamle grand charokee bumpern) Hvordan ville det være å fått tak i en sånn og fått montert på en ny bil? Mister man garanti?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-07-27 14:21:17 +0200

Hei, her var det mage spørsmål, men vi tar de i rekkeføge. Vi skal teste Jeep Patriot etter sommerferien - håper jeg. Det er opp til Bertel O Steen, som er importør. At interiøret er forandret visste jeg ikke, men har også hørt at den er bedre støydempet. Den har samme motor VW / Audi lager - en 2-liter TDI på 140 hk, som er veldig fin. Jeg kjenner ikke til noe svakheter ved den. Det er riktig at den motoren også brukes i Outlander. Der har det vært noe elekronikk feil, med japanske og tyske systemer som ikke "snakket samme språk" men bare på de aller første bilene. Du kan øke rulleomkretsen på dekkene med max 5% Jeg vil tro en velvillig forhandler kan bestille opp USA-fangere og motere disse for deg, uten at det går utover garantien! Lykke til med ny bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar