0

Etter det jeg forstår etter å ha lest her er jeep grand cherokee 3.,1 2000 modell, godt over 200 000 km ikke noe lurt å kjøpe. masse problem særlig

spurt 2011-10-24 23:29:15 +0200

Etter det jeg forstår etter å ha lest her er Jeep Grand Cherokee 3.,1 2000 modell, godt over 200 000 km ikke noe lurt å kjøpe. Masse problem særlig med motoren

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-25 22:48:56 +0200

Det stemmer. Ekstremt treg, ikke særlig økonomisk og masse trøbbel. STYR UNNA! Vet om mange som kan fortelle deg at deres Jeep 3,1 har gått x-hundre tusen KM uten trøbbel, og kan godt være. Men da er du heldig.

Prøv i det minste å finne en bil med 2,7CRD, det utgjør en enorm forskjell. Det er en motor hentet direkte fra Mercedes (270 CDI motoren), i stedet for en gammel snekke, som det føles ut som med 3,1-literen. Den er også mer enn sprek nok. Vi har en slik bil selv (2004-modell) og er fornøyd. Men den likte jaggu ikke å dra fullastet bil opp trollstigen gitt. Etter 3. hårnål stod temperaturmåleren omtrent i bånn, og da var det bare å stoppe.

Ideelt sett så burde du finne en med bensin, så fremt du kan leve med forbruk på rundt halvannen liter på mila. De er ikke bare sprekere enn dieselene, men også mye mer driftssikre. Du kan få dem med 4,0L rekkesekser, men det er ikke vits egentlig, når du kan få den med V8. Forskjellen på forbruk er ubetydelig (0,02-0,05l/mil), men de er betydelig sprekere, og med mye råere lyd.

Hvis du ikke er vant med amerikanske biler bør jeg nok advare deg. Den er kanskje bygd i Østerrike, men dette er så amerikansk som det blir. Styringa har noe sånt som 40 grader med dødgang, hvor ingenting skjer. Fjæringa er av lignende karakter, og det samme gjelder interiøret. Ikke ment for å skremme deg, det er da en fantastisk bil på sitt vis. Det krever kanskje litt tilvenning, men man blir vant til det etter hvert. Og skulle du noen gang befinne deg utenfor allfarvei, ja da er dette den siste bilen du vil sette deg fast med, den drar seg fram over alt. Den vil rett og slett ikke sette seg fast. Og tro meg, jeg har prøvd.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar