0

kommer bare en klikkelyd fra starteren når jeg vrir nøkkelen hva kan dette skyldes?

spurt 2012-12-02 00:17:41 +0200

Hei. kommer bare en klikkelyd fra starteren når jeg vrir nøkkelen hva kan dette skyldes? har faktisk byttet starter også men det ble ikke noe bedre, samme klikkinga.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-09 09:06:29 +0200

ok. siden ingen kan svare på dette problemet så får jeg gjøre det selv. Man googler problemet og får selvfølgelig mange forskjellige teorier om hvorfor starteren klikker. Da kan man som meg velge det enkleste først og som viste seg å være det rette. Batteriet på denne bilen ligger bak i bilen og + kabelen går via en sikringsboks frem til motorrommet. Alle kontakter på sikringsboks var iorden og da var det å lete i motorrommet. I motorrommet er det et koblingspunkt like ved verktøyboksen og da jeg sjekket dette viste det seg at kabelsko på startersiden var løs. Jeg demonterte begge kabelsko, rengjorde og skrudde ordentlig fast igjen. Problem løst. Det kostet meg 1450.- i en ny/brukt starter, men nå har jeg en i reserve som jeg antakelig aldri får brukt ettersom disse nesten aldri går i stykker.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger