0

Toppers side, og program dere har! lurte på om du kunne hjelpe en stakkars kar på bedre tanker (?

spurt 2012-06-10 23:31:16 +0200

Hei.

Toppers side, og program dere har! Lurte på om du kunne hjelpe en stakkars kar på bedre tanker (?). Lurer på om jeg har fått et snev av anglofili. Som mangeårig trofast tilhenger fra godbiter fra bayern, opplever jeg nå en enorm trang til å få en XJ på tunet. Den gamle femmeren skal byttes i noe nyere, og budsjettet ligger på vel 400. Ryktene er mange, men jeg har ingen erfaring med dette merket selv og er veldig i tvil om det er så lurt å la følelsene styre her. Sikler for tiden på en 07 mod med 2,7 diesel med både skinn og bein, som er prutbar til vel 400. Fornuften sier å gå for en nyere 520d touring.. Men det har jo "alle". Og XJ'en er jo en betraktelig penere bil..

Vedlikehold, service og verditap er vel noe ganske annet på en slik bil vil jeg tro. Kvalitet og spesielt det elektriske, kan jeg ikke huske å ha hørt lovord om. Men mulig dette har endret seg. Håper du kan opplyse litt :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-26 15:52:09 +0200

Subjektivt, så bare heng meg: "Kvalitet, elektrisk"? Hmm... du har fulgt med på f.eks. Mercedes og Audi og nyere elektronikk? Nettopp 2007 XJ med diesel topper engelske lister både på fornøyde eiere og kvalitet i langtidstester. Jeg har samme dieselen (eller rettere 3L versjonen) i en ny Land Rover, og den er fenomenal. Hvis jeg hadde 400k ville jeg nok ha hoppet på ditt finn, men for 100,000 mindre fikk jeg en eldre XJR, helt nydelig og kjapp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger