0

Benny! er på letinga etter ny bil og trenger noe som både har plass og firehjulstrekk og kan trekke hestehenger. har sett på mye forskjellig i flere

spurt 2010-12-06 12:05:10 +0200

Heisann Benny! Er på letinga etter ny bil og trenger noe som både har plass og firehjulstrekk og kan trekke hestehenger. Har sett på mye forskjellig i flere prisklasser men nå har vi fått tilbud om å kjøpe firmabilen til en bekjent. Det er en Hyundai Terracan som har gått 125 000 kilometer og vi får den for rundt 250 000. Det er en god del lavere pris enn andre vi har sett på og bilen virker veldig fin på alle måter. Jeg kjenner ikke til denne bilmodellen men det gjør kanskje du? Vil du anbefale å kjøpe den og er det noen spesiell grunn til at den er ganske rimelig? Hadde vært fint med et ganske hurtig svar hvis du har mulighet. Hilsen Arne.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-06 13:31:00 +0200

Hyundai Terracan er en litt glemt og undervurdert bil. Men det høres absolutt ut som en bil som kan passe ditt behov. Det er en skikkelig firehjulstrekker med god framkommelighet, og som uten problemer trekker hestehenger. Den er også overraskende god å kjøre.

Det er faktisk en bil som du kan sette opp mot både Toyota Landcruiser, Nissan Patrol og Mitsubishi Pajero, men som koster en god del mindre.

Motoren er en 4-sylindret 2,9 liter common-rail diesel på enten 150 hk el 163 hk. (før og etter facelift i 2004) Automatgir, skinninteriør og klimaanlegg er standard på alle de ”Norske” bilene. Men det kom inn et 20-tallsbiler med manuelt gir og stoffseter også – på ”gråimport” i 2002.

Den generelle kvaliteten er god. Men på noen biler så har forekommet at det har kommet spon fra dieselpumpa inn i commonrail-systemet med påfølgende dyre reparasjoner. Dette gjaldt de første årsmodellene. Som vanlig gjelder det å finne en fin, velholdt bil med god servicehistorikk.

Gjør du det så anbefaler jeg kjøp! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar