0

Vi er en familie på fem og til daglig kjører eg og kona hver sin bil.nå er det jo slik at kone kjører vår nye galaxy 2011 modell.meget praktisk famili

spurt 2012-12-03 13:27:05 +0200

Hei Benny. Vi er en familie på fem og til daglig kjører eg og kona hver sin bil.Nå er det jo slik at kone kjører vår nye Galaxy 2011 modell.Meget praktisk familie bil, mens som du vet har eg denne gamle kjæra som er bil nummer to. Har jo funnet ut at bilen nummer to ikke trenger å være så veldig familievennlig så hvorfor kan ikke far finne seg en bil han kunne trives litt bedre i. Eg har i den forbindelse lurt på en Audi TT 2000 - 2002 mod, og har i den forbindelse et krav den må ha, og det er hengerfest. Vil nok se noe rart ut, men nå er det sånn at eg er en praktisk mann som har bilhenger. Vil tru en ikke finner hengerfeste på disse bilene i delelisten, men spørsmålet er om det i hele tatt lar seg ordne.

Hilsen.

Terje.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-05 12:33:58 +0200

Hei Terje. Liker tankemåten, bil nummer to trenger absolutt ikke være kjedelig. Tvert imot, det kan jo være et kjempegodt "påskudd" til å skaffe seg noe morsomt i tillegg til familiebilen.

Etter hva jeg kan finne ut, får du ikke hengerfeste som original ettermontering på TT. Men jeg kan ikke svare hundre prosent sikkert uten å vite regnummer eller chassisnummer.

Men hvis du stikker innom en Audi-forhandler vil de helt sikkert kunne gi deg et godt svar. Også om det er en kurant sak å sette på et ikke-originalt hengerfeste på bilen. Det er nemlig langt fra alle biler du bør gjøre det på, dette kan fort skape problemer på eksempelvis vifte- og kjølesystem da bilen ikke er satt opp for å dra tyngre vekt enn egenvekten sin.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar