0

Har hatt den inne til rep. 3 ganger, men de har ikke klart å fikse a/c skikkelig. på den siste testen så blåste det mellom 14-19 grader og de sa at no

spurt 2010-06-21 12:36:53 +0100

Har hatt den inne til rep. 3 ganger, men de har ikke klart å fikse A/C skikkelig. På den siste testen så blåste det mellom 14-19 grader og de sa at noe mer kunne de ikke gjøre. Har fylt på A/C veske alle gangene og de sier det ikke lekker. Når kompressoren slår inn så nøkker det til i bilen, akkurat som den gasser på og da blåser det kaldt en liten stund, så skrur den seg av og bilen dabber av som om jeg slipper opp gassen. og da kommer det varmluft. Dette er en 2001mod. Er det noe man kan gjøre? Kan man gjøre så kompressoren står på lengere av gangen og mindre av?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-06-21 14:10:05 +0100

Hei Thomas. Kjedelig sak som jeg godt forstår du vil ha fikset nå. Her er det helt klart noe feil, for det sak ikke være slik. A/C er litt kompliserte greier som mange bilmekanikere ikke kan godt nok. Og du har tydeligvis møtt en av disse. Kjøleteknikk er jo nesten et eget fag... Jeg tror at du på din bil har enten et filter eller kondenseren som tett eller defekt.

Kanskje du skulle prøve igjen, men på et annet verksted?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger