0

Forsåvidt et generelt spørsmål, men i mitt tilfelle gjelder det tt spesiellt. vurderer nemlig å kjøpe ny tt via "parallellimport" hos dinbilpartner, a

spurt 2012-01-13 09:15:12 +0100

Forsåvidt et generelt spørsmål, men i mitt tilfelle gjelder det TT spesiellt. Vurderer nemlig å kjøpe NY TT via "parallellimport" hos DinBilpartner, Autoselect og tilsv firma. Det er tilsynelatende MYE å spare; en TT Roadster 170hk TDi Quattro kommer på ca 470.000 hos DinBilpartner, mens Møller skal ha over 600.000 for bilen med samme spek! Så vidt jeg har skjønt gjelder alle garantier etc fortsatt, men man er ikke dekket av kjøpsloven. Hva da hvis noe alvorlig skjer, må man da til den utenlandske forhandleren der bilen er kjøpt og krangle med ham (-på f.eks tsjekkisk...)?? Har hørt mye grums/gulp om S-tronic/DSG-girkassene, er det tryggest å styre unna slikt ved denne type kjøp?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-20 17:14:39 +0100

Husk at 5års garanti kun gjelder biler kjøpt nye av Møller. Om bilen blir bruktimportert har du kun 2års fabrikkgaranti. De aller fleste land har kun 2år. Ville forøvrig aldri kjøpt en TT med dieselmotor, men det er vel en annen sak.. De gamle dsg/stronic kassene var dårlige, har blitt mye bedre nå, hadde ikke kvia meg for å kjøpe det nå.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-01-24 11:11:48 +0100

Her er det snakk om import av NY bil, kjøpt et eller annet sted i Europa der det er gunstigst. Men det er vel fortsatt bare 2 års fabrikkgaranti som gjelder. DinBilpartner tilbyr bilen levert med 5 års garanti for et pristillegg; er dette bare en \"luriumgaranti\" som egentlig ikke er noe verdt, eller kan det sammenlignes med den garantien den norske importøren stiller??

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger