0

Jeg har en audi tt som går i nødmodus. den gjør det kun hvis jeg er for hard på gassen når den er under 3000 omdreininger. hvis jeg tar den fint opp

spurt 2010-11-08 12:31:49 +0200

Hei Benny. Jeg har en audi tt som går i nødmodus. Den gjør det kun hvis jeg er for hard på gassen når den er under 3000 omdreininger. Hvis jeg tar den fint opp til over 3000 omdreininger, å så gir vesentlig gasspådrag så går den som den skal. Det er en 2000modell med orginalt 180hk, men den er chippet til 220-225ca. Har hatt bilen på møller som mente de ikke kunne finne ut av problemet mitt fordi bilen var trimmet, så ifølge dem var eneste løsning på problemet å bytte styreenhet på bilen. Hva tror du kan være bakgrunn for nødmodus-problemet mitt? På forhånd takk...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-08 13:54:26 +0200

Heisann. Dette er kjedelig.

Jeg har vært borti samme problemet tidligere på andre bilmerker, og i disse tilfellene så var det "trimmingen" som var årsak til problemene - og bilen ble i orden igjen når original programment ble innlastet.

Jeg gjetter på at dette også er problemet på din bil. Du behøver altså IKKE å skifte styreenhet (dette er jo svinedyrt) men prøve først å legge til bake original programvare.

Grunnet til at det bli slik er at trim-programvaren legger inn data som bilens styreenhet ikke "godkjenner" og derfor går i nødprogram.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar