0

Og takk for tidligere svar :) lurer litt på å kjøpe meg audi tt... er jo en fet bil, og etter det jeg så på finn så er ikke prisen så aller verst på

spurt 2010-08-04 11:59:53 +0200

Hei Benny, og takk for tidligere svar :) Lurer litt på å kjøpe meg Audi TT... Er jo en fet bil, og etter det jeg så på finn så er ikke prisen så aller verst på de billigste modellene. Men jeg ser noen artikler både her på broom og ellers at den er en "bruktbil fra helvete". Er det mye feil og tull med den? Blir forsikringen forferdelig dyr når jeg har 40% bonus? Og, vil jeg bli skuffet når jeg bytter ut min nåværende Volvo S80 med denne? Plassen er jo veldig dårlig i TT’’n, men jeg har ikke planer om familiebil enda ;)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-04 14:51:36 +0200

Hei du. Audi TT får du for under 100 kroner nå, for de eldste bilene. Og det er jo en kjent sak at Audi fra denne tiden kan ha litt ujevn kvalitet.

Så du bør finne et pent og velholdt eksemplar som er pent kjørt og med god service historikk.

Forsiktingen er nok også ganske dyr på denne, uten at jeg tør gjette på noen pris. Det er desverre en bil som har noen mer skader enn gjennomsnittet. Noe som igjen er u-gunstig for forsikringsprisen.

Håper du finner en bil som er minst like bra som S80-en din. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger