0

Jeg kjørte tidligere en 2000 modell tt roadster, men måtte kvitte meg med den fordi alt begynte å ryke på den. kalesjemotor, setevarmer, lyspærer som

spurt 2010-03-22 02:44:53 +0200

Hei Benny!Jeg kjørte tidligere en 2000 modell TT Roadster, men måtte kvitte meg med den fordi alt begynte å ryke på den. Kalesjemotor, setevarmer, lyspærer som sviktet etter kun noen uker mm. Anyway så har jeg tenkt på å kjøpe TT igjen pga sportslige egenskaper og den fine looken. Ser du ironien i det? På min tidligere TT røk clutchen, og da punget jeg ut 30 laken for å få det ordnet! Vet du om siste generasjons TT er like dyre å fikse som første generasjon? Eller er TT rett og slett en problembil? Hvis vi ser på en annen prisklasse med driftsikkerhet i fokus; vil Porsche Cayman/Boxster være et bedre valg?Tross til store prisforskjeller er jeg ute etter en bil jeg slipper å levere inn på verkstedet konstant.Takk for hjelpen!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-28 14:22:02 +0200

Porsche Cayman/Boxster S

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger