0

Veldig mye skryt til civic. har selv en 1,8 sport 2006. noen minus: vinteregenskaper: defrosteren går ikke langt nok ned på frontruten der pusserne e

spurt 2009-07-31 02:19:17 +0200

Hei. Veldig mye skryt til Civic. Har selv en 1,8 Sport 2006. Noen minus: Vinteregenskaper: Defrosteren går ikke langt nok ned på frontruten der pusserne er parkert, dermed fryser de fast, har hatt flere skumle episoder med saltvannsprut fra møtende biler. Plast innerskjermene foran blir sprø i kulde og blir ødelagt. Hva kan gjøres med radioen? Veldig dårlige mottageregenskaper. Under kjøring krever den helt perfekt signal for å skifte frekvens, men med så dårlig mottager (bakruteantennen?) så er den ubrukelig. Bruker ofte knappen for automatsøk, men da signalet ofte er for svakt for mottageren, så hender det at den ikke tar inn noen stasjon. Integrert radio er noe dritt, fikk den byttet i en ny, uten at det hjalp noen ting. Ikke gikk det an å prøvemontere utvendig antenne heller (ukurant tsjekkisk fabrikat). Hvorfor bruker man integrerte radioer som er ubrukelige, og uten muligheter til å sette inn noe bedre?Dette ødelegger Hondas gode navn og rykte. Har sett at de har gått nedover på tilfredsstatistikken. Kanskje ikke så rart? Finnes det en mulighet for å sette inn en dashborddel for standard radio?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-07-31 14:08:38 +0200

hei du. Kjedelig å høre om alle radioproblemene. Jeg vil tippe at det kan ha en sammenheng med at Norge er et verre mottagsland for radio enn de fleste andre - men det er selvfølgelig ikke noen unnskyldning. Virker som japanerne er litt "verstingene" på dette. Dessverre.

Utvendig antenne er helt sikkert mulig, men klart det ikke er så moro bore hull osv for å få til dette.

Jeg ville sjekket med et firma som er eksperter på bilradio og montering, f. eks G. Myhren i Oslo eller Strømmen bilradio.

Vindusviskerne som fryser fast: Uffda.. Her har nok designet gått litt ut over bruksegenskapene.

Skal hilse fra Jan Erik som kjører Civic diesel og er kjempefornøyd, vi skal spørre ham om disse tingene når han er tilbake fra ferie!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar