0

For litt over ei veke siden fylte jeg opp motorolje i en 06 mod cr-v.. pga lite olje... sist gang den var på service var under et år siden, og det var

spurt 2012-11-22 22:46:09 +0100

Hei.. for litt over ei veke siden fylte jeg opp motorolje i en 06 mod CR-V.. pga lite olje... sist gang den var på service var under et år siden, og det var sist gang denne hadde oljeskift. og nå, 9 dager senere, skulle jeg sjekke hvordan de gikk ann nedi den lille 4 sylindra motoren. og der har ca 1 liter bare forsvunnet ! der er ingen oljelekasjer, har sjekket alle plasser etter lekasjer, men finner ingenting. så hva i alle dager kan dette komme fra? ventiltetninger, stempelringer, sky høy forbrenning eller noe annet som feiler??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-23 12:21:14 +0100

Tja - si det du. Har den vært kjørt tom for olje eller? Det kan godt skje selv om det er under et år siden forrige service... Da har du i så fall et problem. Antagelig med slitte sylindervegger / stempelringer / ventilstyringer.

Husk at en bil kan bruke opptil 1 liter olje pr 1000 km. uten at det er "unormalt" (Selv om jeg mener at det er for mye...)

La oss håpe at det er enklere - og at det bare er ventil tettingene som er slitte.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger