0

er tiden i ferd med å gå i fra dagens crv?

spurt 2011-06-22 12:33:23 +0200

Hei. Er tiden i ferd med å gå i fra dagens CRV? Den siste CRV fikk veldig mye skryt da den kom i 2007. God motor og gode kjøreegenskaper. Holder disse mål i 2011? Er det fremdeles et godt kjøp?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-22 12:54:50 +0200

Heisann.

Honda CR-V tok et stort sprang i forhold til sin forgjenger når de kom med den nye CR-V-en i 2007.

Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til designet den første tiden, men har etter hvert vendt meg til den. Jeg synes at det er både en god og fornuftig bil.

Firehjulstrekksystemet er ikke av de mest avanserte, men duger for de aller fleste av oss, I tillegg er den generelle kvaliteten og driftsikkerheten svært god.

Bilen byr også på rikelig innvendig plass og en litt godt utstyrt modell er helt avgjort fine biler. Det tok sin tid, men etter hvert kom også Honda med kombinasjonen diesel og automat.

CR-V her vært en stor suksess for Honda her i Norge, men plutselig bråstoppet salget. Uten at jeg skal påta meg å forklare hvorfor.

En av grunnene er nok at det har kommet sterke konkurrenter på banen i mellomtiden. Både ny BMW X3, Volvo XC60 (som kanskje mange velger å kjøpe brukt framfor ny Honda), ny Kia Sportage, oppgradert Subaru Forester etc. og kanskje aller viktigst - VW Tiguan.

Til tross for at CR-V har blitt oppdatert underveis så har den blitt fire år og mistet litt av nyhetenes interesse. Det betyr absolutt ikke at bilen er dårlig for det er den ikke. Det som det derimot betyr er at du kan gjøre gode kjøp på ny CR-V nå. Forhandlerne er rause med forskjellige ”pakker” til nesten gi bort pris og jeg vil faktisk tro at du med dagens Honda salg også kan forhandle ganske mye på pris.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar