0

Jeg tenker på køpe meg en ny brukt familie bil, for 4 personer til ca. 350 000.-jeg har tenkt på honda cr-v elegance disel, eller ford mondeo tdci st

spurt 2010-10-04 01:03:33 +0100

Hei Benny, jeg tenker på køpe meg en ny brukt familie bil, for 4 personer til ca. 350 000.- Jeg har tenkt på Honda CR-V Elegance disel, eller Ford Mondeo TDCI stv. Jeg lurer på om du anbefaler Honda 2006 utgaven eller den som kom i 2007? Vet du om noen svakheter med disse bilene fra Honda eller Ford? Hvilken bil anbefaller du av disse to merkene; Ford eller Honda?

Takker for et meget bra bilforum.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-04 15:29:20 +0100

Heisann. To litt forskjellige biler du ser på der. En SUV-aktig med firehjulstrekk og en "vanlig" forhjulsdreven stasjonsvogn.

Uansett hvilken av disse du velger så gjør du ikke noe "feil"!

Forden er romslig og med veldig gode kjøreegenskaper. Velger du en godt utstyrt bil(Titanium) med 140 hk diesel så er dette flotte og gode biler biler uten de store svakhetene! Komplett servicebok er viktig. Sjekk også bremseskivene.

Når det gjelder Honda så hadde jeg helt klart valgt den som kom i 2007, det er en mye mer moderne bil. Også dette er svært gode biler, som vil gi deg et forutsigbart og enkelt bilhold. Velg en litt godt uutstyrt dieselbil. Sjekk servicehistorikk, bremseskiver og lenkarmer.

Av disse to hadde jeg personlig valgt CR-V!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger