0

Må først få si at det er et topp program og internett side.har lyst på en cr-v da en diesel. har hatt honda en gang i tiden, og var veldig fornøyd me

spurt 2010-05-23 19:31:10 +0100

Hei, må først få si at det er et topp program og internett side.Har lyst på en CR-V da en diesel. har hatt honda en gang i tiden, og var veldig fornøyd med den(qvintett). Er det mye bruktinport på markedet, og hva ser enn det på. (utstyr). de bør en vel holde seg vekke fra?Kjører en del langt(bergen- trøndelag 76 mil) ser derfor etter en 4X4 som er god å kjøre og er "billig" på langkjøring, men med en sterk motor.På forhånd takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-17 22:16:08 +0100

Dette er en godt valg. Du må bare spørre eieren/forretningen om bilen er brukt impotert. Ofte kan du se på annonsen om bilen er brukt importert, bl.a ved at det ikke er oppgitt noen reg. avgift. (helst på nyere biler) Hvis bilen er eldre enn 3 år og import, så er det ikke mer garanti igjen.De første dieselen var det noen tekniske problemer med. Flere motorer ble byttet på garantien, før Honda fikk rettet feilen.Utstyrsmessig er det ikke stor forskjell på en bruktimport og norsk bil Sjekk om det er varmeseter og \"hevy duty\" batteri m.m Mitt råd, kjøp norsk bil med nødvendige garantier. Det du sparer på en tysk-import bil, får du igjen ved lavere bruktpris når den skal selges.Mao, vi snakker her om du klarer å \"holde\" rentene for et beløp på kr. 15-20000,-i en 2-5 års tid.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger